Trabzonspor şimdi ne yapacak?

Trabzonspor'un TFF'nin ret kararı vermesinin ardından Tahkim Kurulu'na 2011-12 sezonu şampiyonluk kupası için yaptığı başvurunun reddedilmesi üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu haber61net'e sıcağı sıcağına özel  açıklamalarda bulundu.Haber6

Trabzonspor şimdi ne yapacak?

Trabzonspor'un TFF'nin ret kararı vermesinin ardından Tahkim Kurulu'na 2011-12 sezonu şampiyonluk kupası için yaptığı başvurunun reddedilmesi üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu haber61net'e sıcağı sıcağına özel  açıklamalarda bulundu.

Haber61’e konuşan Hacıosmanoğlu  Tahkim kurulunun bizim talebimizi hangi gerekçeyle red ettiğine bakmam gerek. Yani 3 gün önceki toplantıda karar veremediler de şim di nasıl verdiler” derken bu işi takip edeceklerini ve FIFA’ya gideceklerini belirtti.

Başkan Hacıosmanoğlu Trabzonspor olarak Türk futbolunun ceza almaması için azamı hassasiyeti gösterdiklerini belirterek"  Futbol Federasyonu nezdinde 2-3 müracaat daha yapacağız. Ardından da onların verdiği kararları toplayıp dosya halinhde FİFA'ya mracaat edeceğiz.  Biz bu müracaatları onlara Türk futbolunu yakmasınlar diye yapıyoruz. Ancak onlar bunu halen anlamadılar.Daha sonra  ne olacağını görecekler" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor