''Trabzonspor sahipsiz değil''

Trabzonspor üzerine son günlerde Türkiye Futbol Federasyonu kaynaklı oynanan oyunlar Trabzonsporluları harekete geçirdi.Türk Futbol Federasyonu eliyle Trabzonspor’u yıldırma ve susturma planları adım adım uygulamaya koyulurken, tek başlarına bu savaşa kar

''Trabzonspor sahipsiz değil''

Trabzonspor üzerine son günlerde Türkiye Futbol Federasyonu kaynaklı oynanan oyunlar Trabzonsporluları harekete geçirdi.

Türk Futbol Federasyonu eliyle Trabzonspor’u yıldırma ve susturma planları adım adım uygulamaya koyulurken, tek başlarına bu savaşa karşı koymaya çalışan Sadri Şener ve Şenol Güneş’e taraftarlar destek vermek için arayışlara başladı.

Trabzonspor’a bilinçli olarak yapılan susturma ve yıldırma operasyonunu tüm Trabzonspor camiası sessiz ve sedasız takip ederken Başkan Sadri Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş bu operasyona karşı verilen mücadelede yalnız kaldılar.

Başkan Sadri Şener’in 30 gün hak mahrumiyeti cezası almasının sebebi henüz anlaşılamamışken Türkiye’yi Avrupa Kupalarında temsil eden Trabzonspor’un Teknik Direktörünün de savunmasının istenmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Trabzon’u temsil eden siyasilerin ve sivil toplum örgütlerinin başta olmak üzere taraftarın da bu güne kadar sergilediği suskunluk hayretle karşılanırken bunun nedeni Trabzonspor’a karşı bilinçli olarak yapılan yıldırma ve susturma çalışmalarının başarıya ulaşmak üzere olduğu sonucunu doğurdu.

Taraftar harekete Geçiyor:

Siyasilerin ve sivil toplum örgütlerinin bu suskunluğu karşısında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu’nu istifaya davet etmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başladı.

Edinilen bilgiye göre Trabzonspor taraftarları Başkan Sadri Şener ve Şenol Güneş’e karşı yapılanlarla birlikte Avrupa kupalarında hakemler tarafından linç edilmek istenen Trabzonspor’a Türkiye Futbol Federasyonu’nun sahip çıkmadığını adeta Trabzonspor’un elenmesi için dua ettiklerini gerekçe görerek Türkiye Futbol Federasyonu’nu istifaya davet etiler.

Futbol Federasyonu’nun Türkiye’yi temsil etmediğine inandıklarını belirten taraftarlar “Artık tepkimizi ortaya koymalıyız. Seçim bitti Trabzon’u sahiplenme bitti.  Biz bitmeyeceğiz, ayaktayız. Trabzonspor bizim sevdamız ve Bilbao maçı ve öncesinde tüm Dünya bunu görecek” dediler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor