Trabzonspor Ordu hazırlığında!

 Trabzonspor Perşembe günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.Bordo mavililerin bu gün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı çalışmaya Colman, izinli olan Murat Tosun,Barış Özbek ve tedavisi İngilt

Trabzonspor Ordu hazırlığında!

 Trabzonspor Perşembe günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bordo mavililerin bu gün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı çalışmaya Colman, izinli olan Murat Tosun,Barış Özbek ve tedavisi İngiltere’de süren Tayfun katılmadı.Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmada Fenerbahçe karşısında forma giyen futbolcular kısa süreli çalışırken diğer futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

COLMAN ÜLKESİNE GİTTİ

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Colman izinli olarak ülkesine gitti. Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve ligin ilk yarısının son maçında Orduspor’a karşı forma giyemeyecek olan Arjantinli ülkesine erken gitti.  Arjantinli futbolcu  izinli olarak ülkesine giden Arjantinli futbolcu 26 Aralıkta Türkiye’ye dönerek takımının Antalya  Belek’de yapacağı 2.yarı hazırlık kampına katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor