Trabzonspor, Okzheptes'i fena çarptı

Trabzonspor hazırlık maçında Kazakistan'ın FC Okzhetpes takımı ile karşı karşıya geldi.HAKEMLER: Ali Şükrü Beldüz, Soner Akgün, Kerem YükünçTRABZONSPOR: Zevki Ayvaz, Zeki Yavru, Celustka, Aykut, Ferhat, Barış, Serkan Balcı, Yasin, Halil, Emre Güral, Henri

Trabzonspor, Okzheptes'i fena çarptı

Trabzonspor hazırlık maçında Kazakistan'ın FC Okzhetpes takımı ile karşı karşıya geldi.

HAKEMLER: Ali Şükrü Beldüz, Soner Akgün, Kerem Yükünç

TRABZONSPOR: Zevki Ayvaz, Zeki Yavru, Celustka, Aykut, Ferhat, Barış, Serkan Balcı, Yasin, Halil, Emre Güral, Henrique.

FC OKZHETPES: Abzhanov, Milvonoviç, Cuhcman, Mikhailyuk, Mendizov, Amanov, Pikalkin, Dossmaganbetov, Martinoviç, Grigorito, Goloveskhin.

Dak 1 Maç FC Okzhetpes'in vuruşuyla başladı.

Dak 2 Emre Güral ile etkili geldi Trabzonspor. Sol kanattan Emre'nin ortasında ceza sahasında Henrique topla buluşamadı. Daha sonra Henrique uzaktan vurdu top az farkla auta çıktı.

Dak 4 Trabzonspor yine etkili geldi. Bu kez yine Henrique ancak bu kez de başarılı olamayan Henrique takımı adına önemli bir pozisyondan yaralanamadı.

Dak 4 Yasin Öztekin çok iyi bir vuruş yaptı kaleci Abzhanov kurtardı, daha sonra yine Yasin'in önünde kalan topa gelişine vuran Yasin yine Abzhanov'u geçemedi.

Dak 14 Trabzonspor rakip takım kalesine gol için bastırıyor şu dakikalarda ancak henüz net bir pozisyonu yok.

Dak 18 Yasin Öztekin, rakiplerini güzel geçti kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak gole izin verilmedi.

Dak 24 Goool. Zeki Yavru'dan güzel bir gol. Ceza sahası dışından sert ve güzel bir vuruş yapan Zeki topu ağlarla buluşturdu.

Dak 27 Paulo Henrique ve ikinci gol Trabzonspor'da. Henrique ceza sahasında bomboş kaldı kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

Dak 31 Zeki Yavru sarı kart gördü.

Dak 33 Okzhetpes serbest vuruştan yararlanamadı aut.

Dak 37 Gooool. Emre Güral çok şık bir gol attı. Yapılan asiste çok güzel bir aşırtma ile cevap veren Emre Trabzonspor'un üçüncü golünü attı.

Dak 44 Emre Güral yine çok güzel bir gol atıyor. Kendi adına ikinci takımının adına 4. golü atıyor Emre. Ceza sahasında gelen topla güzel döndü sol ayağının içiyle güzel vurdu ve top ağlarla buluştu.

Dak 45 Goooooooool. Halil Altıntop ile Trabzonspor 5. golünü buluyor. Halil Altıntop Emre Güral'ın pasını çok güzel bir şekilde değerlendirdi ve topu ağlarla buluşturdu.

Dak 46 İkinci Yarı Başladı.

Dak 46 Trabzonspor ikinci yarıya Yasin-Volkan, Henrique-Olcan, Zeki Yavru-Emerson değişiklikleriyle başladı.

Dak 53 Trabzonspor'da korner vuruşundan Celustka yararlanamıyor. Ceza sahasında gelen ortaya kafa vuran Celustka topu auta gönderdi.

Dak 66 Trabzonspor rakibine fazla baskı yapmıyor.

Dak 77 Trabzonspor bu dakikalarda yine etkili gelmeye başladı rakip kalesine.

Dak 80 Goooool. Halil Altıntop yine güzel bir gol attı.

Dak 80 Emre Güral çıktı, Mustafa Yumlu girdi.

Dak 90 Maç Sona Erdi. Trabzonspor dostluk mücadelesinde rakibi Okzhetpes'i 6-0 mağlup etmeyi başarıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor