Trabzonspor ne kadar konuşuldu?

Medya takip ajansı Interpress tarafından düzenli olarak hazırlanan raporda, Trabzonspor 8.163 haberle yazılı basında en çok haberi çıkan 3. takım oldu.Fenerbahçe 8.476 haberle listede ilk sırada yer aldı. İkinci sırada Arsenal’e iki maçta da üstün olmasın

Trabzonspor ne kadar konuşuldu?

Medya takip ajansı Interpress tarafından düzenli olarak hazırlanan raporda, Trabzonspor 8.163 haberle yazılı basında en çok haberi çıkan 3. takım oldu.

Fenerbahçe 8.476 haberle listede ilk sırada yer aldı. İkinci sırada Arsenal’e iki maçta da üstün olmasına karşın gol atamayarak Şampiyonlar Ligi kapısından dönen Beşiktaş, toplam 8.342 haberle yer alırken, Ülkemizi UEFA Lig’inde gruplarda temsil etme hakkını kazanan Trabzonspor da yazılı basında çıkan 8.163 haberle üçüncü olduğu tespit edildi.

Aynı araştırmada Galatasaray geride kalan Ağustos ayı boyunca yayınlanan 8.096 haberle dördüncü sırada yer alırken, “Ayın Takımları” listesinde Bursaspor’un 3.066 haberle beşinci olduğu saptandı. Eskişehirspor ile T. Konyaspor’un toplamda 2 bin haberi geçtiği K. Karabük, Ç. Rizespor, Gaziantepspor ve Sivasspor’un da 1.500 haberi aştığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor