Trabzonspor nasıl şampiyon olur

Trabzonspor Basket Takımı Genel Sekreteri Nihat Mala, “Bu yönetim ve sistem ile devam ettiğimiz sürece şampiyonluğa oynayacak bir takım kurabiliriz” söyledi. açıklamasında Mala, “Geçen sezon bize faydalı olan Türk ve yabancı oyuncuları elimizde tutmaya ça

Trabzonspor nasıl şampiyon olur

Trabzonspor Basket Takımı Genel Sekreteri Nihat Mala, “Bu yönetim ve sistem ile devam ettiğimiz sürece şampiyonluğa oynayacak bir takım kurabiliriz” söyledi. açıklamasında Mala, “Geçen sezon bize faydalı olan Türk ve yabancı oyuncuları elimizde tutmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl yüzde yüz Play-Off’a katılacak bir ekip oluşturacağız. Görüştüğümüz oyuncular var ama herkesin de bir beklentisi var. Piyasa çok yüksek. Piyasaların olgunlaşmasını bekliyoruz. Geçen sene 10 günde takım kurduk. Bu sene hata yapmak istemiyoruz. Trabzonlu taraftarların da beklentilerini ve nasıl oyuncu istediklerini gördük. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Hem Trabzonspor’a yakışacak, hem Trabzonspor’un menfaatlerini koruyacak, hem de Trabzonspor formasını hak edecek oyuncu arıyoruz. Ayrıca Federasyon yabancı sayısını açıkladı ama bunun detaylarının da netleşmesini bekliyoruz.”dedi.

Mala, “Alt yapı ve temel oluşturulmalı. İstikrar ve güven de bunun için çok önemli. Dediğimiz organizasyonunun yürüyebilmesi için bu yıl Play-Off’a girilmesi lazım. Her sene hedefler biraz daha büyümeli. Şampiyonluk için 1-2 senede gelmez. Bunun için zaman ve sistematik bir yapı gerekli.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor