Trabzonspor ikna etti

Trabzonspor, Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Kolo Toure’yi Trabzon’a gelmeye ikna etti ve Liverpool ile pazarlıklara başladı.  Bordo mavililerin transfer komitesi, bir süredir görüşme halinde olduğu Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Kolo Toure'yi Trabzon’

Trabzonspor ikna etti
Trabzonspor, Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Kolo Toure’yi Trabzon’a gelmeye ikna etti ve Liverpool ile pazarlıklara başladı. 
 
Bordo mavililerin transfer komitesi, bir süredir görüşme halinde olduğu Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Kolo Toure'yi Trabzon’a gelmeye ikna etti. Takımın gelecek yılki planlaması hakkında bilgiler alan 33 yaşında Toure'nin, ''Kulübümde anlaşın, gelmeye hazırım'' dediği öğrenildi.
 
Bunun üzerine futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Liverpool kulübü ile temaslara başlayan bordo mavili takım, uygun bir bonservis bedeli ile bu transferi sonlandırmak istiyor.
 
Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in de Fildişi Sahili Milli Takımını çalıştırırken, kaptanlık pazubandını verdiği eski öğrencisini takımda görmeyi çok istediği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor