Trabzonspor hakemlerden şikayetçi

Erkekler Hentbol Süper Lig'de deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a 30-28 yenilen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen hakemleri geçemediklerini söyledi.Kaynak, kazanabilecek oldukları maçı ha

Trabzonspor hakemlerden şikayetçi

Erkekler Hentbol Süper Lig'de deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a 30-28 yenilen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen hakemleri geçemediklerini söyledi.

Kaynak, kazanabilecek oldukları maçı hakem hataları yüzünden kıl payı kaybettiklerini iddia ederek, "İyi mücadele ettik ama yine hakemleri geçemedik. 2 seneden beridir deneme tahtasına döndük. Hiç maç yönetmemiş ya da deneyimsiz ne kadar hakem varsa bizim maçlarımıza veriliyor" dedi.

Federasyona sürekli bu konuda şikayetlerde bulunduklarını ifade eden Kaynak, bu şikayetlerinin dikkati alınmadığını savundu.

Kaynak, maçlarının bu şekilde yönetilmeye devam ettiği müddetçe kazanma şanslarının olmadığını anlatarak, "Böyle gitmez. Tekrar federasyona çağrıda bulunuyorum. Lütfen maçlarımıza tecrübeli, hak yemeyecek, oyunu adaletli yönetecek hakemler gönderin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor