Trabzonspor Gent ile karşılaşıyor

Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor bugün Belçika 1.Lig takımlarından Gent ile bir hazırlık maçı yapacak.Seyirciye kapalı oynanacak olan ve nerede yapılacağı sır gibi saklanan karşılaşmanın Türkiye saati ile 19:00'da başlayacağı öğrenildi.Trab

Trabzonspor Gent ile karşılaşıyor

Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor bugün Belçika 1.Lig takımlarından Gent ile bir hazırlık maçı yapacak.

Seyirciye kapalı oynanacak olan ve nerede yapılacağı sır gibi saklanan karşılaşmanın Türkiye saati ile 19:00'da başlayacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un Gent ile yapacağı karşılaşma yapılan sözleşme gereği seyircisiz oynanacak olup, Gurbetçi taraftarın sözleşme gereği seyircisiz oynanacak olan karşılaşmaya akın etmemesi için maçın nerede oynanacağı Trabzonspor'u Hollanda'da takip eden basın mensuplarına dahi bildirilmedi.

Basın mensuplarının Bordo-Mavi kafileyi takip ederek maçın oynanacağı stada gidecekleri de haber61.net'e ulaşan bilgiler arasında.

Trabzonspor-Gent karşılaşması saat 19:00'dan itibaren önemli anlar ve skor ile birlikte haber61.net'te olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor