Trabzonspor formaları kül oldu

BAKIRKÖY'deki TS Club Mağazası’nda çıkan yangın sonucu mağaza içindeki formaların tamamı yandı.  İstanbul Caddesi'ndeki Hüseyin Avni Kazancı'ya ait TS Club Mağazası'nda, saat 02.30 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Bakırköy Belediyesi’ne ait

Trabzonspor formaları kül oldu

BAKIRKÖY'deki TS Club Mağazası’nda çıkan yangın sonucu mağaza içindeki formaların tamamı yandı.  

İstanbul Caddesi'ndeki Hüseyin Avni Kazancı'ya ait TS Club Mağazası'nda, saat 02.30 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Bakırköy Belediyesi’ne ait çok amaçlı yıkama aracıyla caddeyi temizleyen işçiler yangını farketti. Bir yandan itfaiye ve polise haber veren işçiler, bir yandan da tazyikli suyla yangına müdahale etmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekibinin de müdahalesiyle, yangın bitişik dükkanlara sıçramadan söndürüldü. Dükkanda bulunan Trabzonspor'un lisanlı ürünleri kullanılamaz hale geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor