Trabzonspor Basketbol ne olacak?

Geçen yıl sezon başında kapanma noktasına gelen Bordo-Mavili kulüp, Mehmet Yiğit Alp ve ekibinin hamleleriyle lige başlamıştı.Gelinen noktada geçen yıl şampiyon olarak Beko Basketbol 1.Lige yükselme başarısı gösteren Bordo-Mavili ekipte yaşanan belirsizli

Trabzonspor Basketbol ne olacak?

Geçen yıl sezon başında kapanma noktasına gelen Bordo-Mavili kulüp, Mehmet Yiğit Alp ve ekibinin hamleleriyle lige başlamıştı.

Gelinen noktada geçen yıl şampiyon olarak Beko Basketbol 1.Lige yükselme başarısı gösteren Bordo-Mavili ekipte yaşanan belirsizlik camianın canını sıkmaya başladı. Son seçimde Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta’nın Medical Park Hastaneler Grubu olarak sponsor olması konusunda beklentiler vardı.

Ancak yapılan görüşmelerden bugüne kadar bir sonuç çıkmadı. Usta, Trabzonspor yönetimine, “Basketbol Kulübünün yönetimini biz yapalım” şeklinde bir teklifte bulunmuştu. Ancak İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetiminin bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Bordo-Mavili yönetimin, kulübe sponsorluk konusunda ciddi bir taliplinin olmaması halinde basketbol şubesini kendi bünyesine alacak. Bu konuda girişimler başladı. Son çare olarak bu yola başvurulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor