Trabzonspor başarı için yollarda!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanlarda oynadığı maçlar göz önüne alındığında rakiplerine oranla yollarda en çok zaman harcayan takım oldu.Konuyla ilgili yapılan araştırmada Trabzonspor'un ligdeki önemli rakiplerinden Fenerb

Trabzonspor başarı için yollarda!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanlarda oynadığı maçlar göz önüne alındığında rakiplerine oranla yollarda en çok zaman harcayan takım oldu.

Konuyla ilgili yapılan araştırmada Trabzonspor'un ligdeki önemli rakiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a oranla 7472 km daha fazla yol kat ettiği belirlendi.

Nitekim Bordo mavililer, sadece Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve İstanbul BŞB ile oynadığı maçlar için sezon içinde 4 kez İstanbul'a seyahat ediyor. İstanbul takımları ise birbirleriyle oynadıkları maçlar için şehir dışına çıkma zorunluluğu duymuyor. Yani Trabzonspor, İstanbul takımlarına oranla fazladan 7472 km (gidiş-dönüş) uçak yolculuğu yapmış oluyor.

Bordo- mavili Ekip ligin en doğusundaki takım olma özelliğiyle Samsun ve Ordu'nun dışında en yakın deplasmana uçakla 1 ila 1.5 saat arasında gidiyor. Trabzonspor Mersin’de havaalanı olmadığı için uçakla Adana’ya oradan da karayoluyla Mersin’e gitmek zorunda kalıyor. Ekip ayrıca Mersin’e olduğu gibi Manisa’ya da gitmek için İzmir havaalanını kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor