Trabzonspor ateşle oynuyor!

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 5 deplasman maçını kazanarak Türkiye tarihinde üst üste 5 deplasman maçını kazanan takım olma unvanını ele geçiren Bordo-Mavililer, ligde ise bu istikrarını sürdüremiyor. Gençlerbirliği karşısında Henrique’nin 37. sa

Trabzonspor ateşle oynuyor!

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 5 deplasman maçını kazanarak Türkiye tarihinde üst üste 5 deplasman maçını kazanan takım olma unvanını ele geçiren Bordo-Mavililer, ligde ise bu istikrarını sürdüremiyor. Gençlerbirliği karşısında Henrique’nin 37. saniyede, Colman’ın da 32. dakikada attığı penaltı golüyle 2-0 öne geçen Trabzonspor, bu üstünlüğünü koruyamayıp sahadan 3-2 mağlup ayrılırken taraftarlarını şok etti.


Bordo mavililerde kart cezalılarının yanı sıra sakatlıklarda teknik heyetin belini büküyor.Trabzonspor’da forma giymeye başladığı haftadan itibaren takımın en istikrarlı ve başarılı oyuncularından biri olan Bosingwa dün akşamki Gençlerbirliği maçında hayal kırıklığı yaşattı. Deneyimli futbolcu takımının 2-0’dan 3-2 geriye düştüğü mücadelenin uzatma anlarında rakibine arkadan tekme atarken hakem Tolga Özkalfa tarafından direkt olarak kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 3 maç müsabakalardan men cezası verilen Mustafa Yumlu ‘da Gençlerbirliği maçında cezasını tamamladı.


 Bu arada geçen haftaki Elazığ maçında kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Aykut Demir de dünkü maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Aykut Eskişehir maçında oynayamayacak.


Ayrıca Legia Varşova maçında sakatlanan Onur’un yanı sıra ligde oynanan Elazığ maçında sakatlanan Yusuf ‘da Trabzonspor’un eksikleri arasında yer aldı.  Bordo mavili ekipte hafta sonu oynanacak olan Eskişehirspor karşılaşmasında  Onur ve Yusuf Sakatlıkları nedeniyle Bosingwa ve Aykut Demlir ile cezalı oldukları için forma giyemeyecekler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor