Trabzonlu öğrenciden Trabzonspor vaadi

Trabzonlu öğrenci Havva Naz Kol Okul temsilciliği için Trabzonspor vaadinde bulundu.

Trabzonlu öğrenciden Trabzonspor vaadi

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesi İMKB Ortaokulunda Okul Temsilciliği seçimlerinde Havva Naz Kol isimli öğrenci seçilmesi halinde Trabzonsporlu futbolcuları okula getireceğini vaadetti.

Seçimlere organize bir şekilde hazırlanarak kendisine afiş bastıran Kol, yaptığı seçim konuşmasında şu ifadeleri kullandı, "Adım Havva Naz KOL, Prof.Dr. İhsan Koz İlkokulundan bu sene İMKB’ye geldim. Yaşamımızda yeni bir sayfa açtık. Hedefleri olan arkadaşlarımızla, yani sizlerle bu sıralarda, bu okulda birlikte çalışacağız, öğreneceğiz. Biz öğrencilerin okulumuza, çevremize, ailemize, ilimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımız var. Eminim ki tüm arkadaşlarım bu sorumlulukların bilincindedir. Her bir arkadaşımın yapabileceğine inandığım Okul Temsilciliği’ne aranızdan biri olarak aday oldum. Sevgili arkadaşlarım.. Sizinle birlikte yapmayı düşündüğüm hizmetlerim var. Öncelikle doğaya olan duyarlılığımız artırmak için belediyemizle ortaklaşa okul yönetimimizin de desteği ile her sınıfa saksı bitkileri ve çiçekler koymayı düşünüyorum. Bizler spor için en uygun yaşlardayız. Spora sevgiyi ve ilgiyi artırmak için çeşitli etkinlikler düzenleyeceğim. İlk aşamada Trabzonspor gibi marka değeri yüksek takımımızın oyuncularından başta Kaptan Onur olmak üzere bazı futbolcuları, Basketbol Takımı oyuncularının bazılarını aralıklarla okula getirip, sizlerle söyleşi yapmalarını sağlayacağım. Okulumuzun masa tenisi, atletizm gibi bireysel spor dallarında başarılı öğrencileri var. Birçoğu bölgenin ve ülkenin çeşitli illerinde yarışmalara gidiyor. Okul yönetiminin de desteğiyle onlara sponsorlar temin etmeye çalışacağım. Bizden uzaklarda, mahalle ve köylerimizde bulunan ihtiyaçlı olan öğrenci kardeşlerimizle giysi ve kitap kardeşliği projesi başlatacağız. Bizim kullanıp, eskitmediğimiz kitaplarımızı ve elbiselerimizi onlarla paylaşacağız. Bu okulu okul öğretmenlerimiz ve milli eğitim müdürlüğümüzle belirleyeceğiz. Birkaç örneğini verdiğim bu hizmetleri size vermek için oylarınıza talibim. Teşekkür ediyorum." dedi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler