Trabzonlu boksör 2. tura yükseldi

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi boksta temsil eden 60 kilo Trabzonlu boksörümüz Fatih Keleş, Cezayirli Abdelkader Chadi'yi 15-8 yenerek 2. tura yükseldi.ExCeL Spor Salonu'nda yapılan gerçekleştirilen boks müsabakalarında 60 kiloda Avrupa şam

Trabzonlu boksör 2. tura yükseldi

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi boksta temsil eden 60 kilo Trabzonlu boksörümüz Fatih Keleş, Cezayirli Abdelkader Chadi'yi 15-8 yenerek 2. tura yükseldi.

ExCeL Spor Salonu'nda yapılan gerçekleştirilen boks müsabakalarında 60 kiloda Avrupa şampiyonu boksörümüz Fatih Keleş, ilk turda Cezayirli Abdelkader Chadi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da izledi.


Fatih Keleş, Cezayirli rakibi karşısında ilk raundu 5-4 önde tamamladı. İkinci raundu da üstün bir şekilde geçen Fatih Keleş, son raunda 11-5 önde girdi. Son tempoda da müsabakanın kontrolünü elinde tutan Fatih Keleş, karşılaşmadan 15-8 galip ayrılarak 2. tura yükseldi.

Fatih Keleş, 2. turda Litvanyalı Evaldas Petrauskas ile 2 Ağustos Perşembe TSİ 22.45'de çeyrek finale yükselmek için karşı karşıya gelecek. Litvanyalı sporcu, Trabzon'da düzenlenen olimpiyat elemelerinde altın madalya kazanarak Londra vizesi almayı başarmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor