Trabzon'da sular ne zaman gelecek?

Trabzon Belediyesi tarafından Kutlugün mevkiinde içme suyu ana isale hattının deplase edilmesi çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.Perşembe günü sabah saatlerinde suların kesilmesi ile başlayan çalışmalarda içme suyu iletim hattında bağlantı noktal

Trabzon'da sular ne zaman gelecek?

Trabzon Belediyesi tarafından Kutlugün mevkiinde içme suyu ana isale hattının deplase edilmesi çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Perşembe günü sabah saatlerinde suların kesilmesi ile başlayan çalışmalarda içme suyu iletim hattında bağlantı noktalarında kaynak çalışmaları devam ediyor. Bağlantı noktasında yapılan kaynak çalışmasının tamamlanmasını ardından Trabzon'a suyun verilmeye başlanacağı bildirdi.

Yapılan çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgiler veren Fernas İnşaat Saha Sorumlusu Fatih Aydın, "Trabzon içme suyu hattını deplase etme çalışmalarımız devam ediyor. Karayolları'na ait Trabzon Maçka yolu güzergahında Trabzon Belediyesi'nin içme suyu hattı geçmekte idi. Şuanda borularımızın döşenmesi çalışmasını tamamladık ve bağlantı çalışmalarını sürdürmekteyiz. Yürütülen çalışmalar sebebi ile Trabzon'un suyunu kesmek zorunda kaldık. En hızlı şekilde bağlantı çalışmalarını tamamlayıp Trabzon'a suyu vermeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Trabzon Belediye yetkilileri ise suyun belirlenen süreden daha önce şehre verilmesi için çalıştıklarını belirterek, "Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Kutlugün mevkiinde devam ettirmiş olduğu yol yapım çalışmaları dolayısı ile heyelanlı bölgede bulunan Trabzon Belediyesi’ne ait içme suyu şebekesi ana isale hattının deplase edilmesi gerekiyordu. Burada yapılan çalışmada bunun devamıdır. Şuanda yaklaşık bin metre içme suyu ana iletim hattımızın deplase çalışmaları devam ediyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ve ilgili firma ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmada sona gelmiş bulunmaktayız. Çalışmalar planlandığı şekilde devam etmekte olup herhangi bir aksaklık söz konusu değildir. Bütün gayretimiz Trabzon'a belirlenen süreden daha önce içme suyunu verebilmektir. Şuan da son bağlantı kaynakları devam etmektedir. Herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını durumunda inşallah ilan edilen tarihten önce de suyu Trabzon'a verebileceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor