Trabzon'a madalyalarla döndüler

Dünya Muay Thai Şampiyonası ve Avrupa Wushu Şampiyonasında gençler kategorisinde madalya kazanan Trabzonlu sporcular, kente döndü.Malezya'da 1-10 Mayıs tarihleri arasında yapılan Dünya Muay Thai Şampiyonasında 54 kiloda gümüş madalya kazanan Erdal Turan,

Trabzon'a madalyalarla döndüler

Dünya Muay Thai Şampiyonası ve Avrupa Wushu Şampiyonasında gençler kategorisinde madalya kazanan Trabzonlu sporcular, kente döndü.

Malezya'da 1-10 Mayıs tarihleri arasında yapılan Dünya Muay Thai Şampiyonasında 54 kiloda gümüş madalya kazanan Erdal Turan, 42 kiloda bronz madalya elde eden Okan Demir ile Romanya'da yapılan Avrupa Wushu Şampiyonasında 60 kiloda bronz madalya kazanan Oğuzkan Durmuşoğlu, uçakla Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanında yakınları tarafından alkışlarla ve sevgi gösterileriyle karşılanan sporcular, daha sonra konvoy eşliğinde şehir turu attılar.

Antrenör Mustafa Durmuşoğlu, yaptığı açıklamada, bireysel sporlarda Trabzon'un başarılı sporcular yetiştirdiğin belirterek, "Trabzon'un Türkiye'de değil, dünyada söz sahibi olduğunu bir kez daha gösterdik. Çocuklarımız başarılarıyla bizi mutlu etti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi antrenörü olarak kulüp başkanımız Nihat Demir ve Belediye Başkanımıza bize verdikleri imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Dünya Muay Thai Şampiyonasında 81 kiloda büyükler kategorisinde üçüncü olan Mehmet Aygün'ün ise daha sonra Trabzon'a geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor