Trabzon Play-Off'ta Dev Maç

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda yarın dev bir maç oynanacak. Grupta ilk iki sırayı alan ve aralarında sadece 1 puan bulunan Hekimoğlu Doğanspor ile İdmangücü Yavuz Selim Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada kazanan takım büyük bir av

Trabzon Play-Off'ta Dev Maç

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda yarın dev bir maç oynanacak. Grupta ilk iki sırayı alan ve aralarında sadece 1 puan bulunan Hekimoğlu Doğanspor ile İdmangücü Yavuz Selim Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada kazanan takım büyük bir avantaj elde edecek.

Hekimoğlu Doğanspor antrenörü Mehmet Derya Mazlum, hedeflerinin BAL Ligi olduğunu ifade ederek, “Bu yola baş koyduk. Tek düşüncemiz kazanmak” dedi. İdmangücü antrenörü Şükrü Buyukluoğlu ise, “Geçtiğimiz hafta Maçkaspor karşısında aldığımız mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz” dedi.

 

Gülkader’den bronz madalya

Ukrayna'nın Kiev şehrinde 31 Mart - 1 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılan Judo Ümitler Avrupa Kupası'nda Trabzonsporlu Judocu Gülkader Şentürk 48 kilogramda üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

450.20120402095634.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor