Trabzon - Kabala maçının ayrıntıları ve özeti

Trabzonspor, Isparta'daki üçüncü hazırlık maçında Isparta Atatürk Stadyumu'nda Azerbeycan Premier Lig ekiplerinden Kabala ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer karşılaşmayı Abdülkadir ve Volkan'ın attığı gollerle 2 - 0 kazandı. Karşılaşmayı yaklaşık 2

Trabzon - Kabala maçının ayrıntıları ve özeti

Trabzonspor, Isparta'daki üçüncü hazırlık maçında Isparta Atatürk Stadyumu'nda Azerbeycan Premier Lig ekiplerinden Kabala ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer karşılaşmayı Abdülkadir ve Volkan'ın attığı gollerle 2 - 0 kazandı. Karşılaşmayı yaklaşık 2 bin taraftar da izledi.

AKÇAY'DAN YASİN SÜRPRİZİ
Hafta içerisinde kayınvalidesini kaybettiği gerekçesiyle izin verilen ve Ankara'ya cenazeye giden Yasin Öztekin, iki gün önce kampa katılmıştı. Teknik direktör Mustafa Akçay, hazır gördüğü futbolcusuna moral vermek amacıyla Kabala maçında 11'de şans tanıdı. Bu arada Akçay, sakatlıkları bulunan Emre Güral, Caner Osmanpaşa, kaleci Fatih Öztürk ve yeni transfer Aykut Demir'i henüz sözleşme imzalamadığı için kadroya almadı.


COLMAN RİSKE EDİLMEDİ
Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman'ın sağ arka adalesinde çekme olması nedeniyle Kabala ile oynanan hazırlık maçında son anda kadrodan çıkartılıp, riske edilmediği öğrenildi. Colman oynadığı ilk iki hazırlık maçındaki performansı ile dikkat çekmişti.

Maçtan Kareler için tıklayın

RAKİPTE ÜÇ ESKİ TANIDIK FUTBOLCU
Bu arada Trabzonspor'un rakibi Kabala'da geçmişte Türkiye'de futbol oynayan Kalabane, Yannick Kamanan ve Victor Mendy'nin olması dikkat çekti. Azerbeycan ekibi maç öncesi seyircilerden de alkış aldı.

Göze batanlar ve özet görüntüler 2.sayfada...

Göze Batanlar

Abdülkadir: Savunma yönüne katması gerekenler olduğu kesin. Topsuz oyunda zaman zaman kayboluyor. Ancak topu ayağına  aldığında farkı ortaya çıkıyor. Attığı gol dışında topla buluştuğu her pozisyonda dikine gidişleri, oyuna şekil verişiyle kalabalık orta  alanı zorlayacak gibi.

Olcan: O da Colman gibi farklı işler yapmaya başladı bu kampta. Eskisi gibi kanada gömülüp top ve inisiyatif almaktan kaçınmıyor.  Bol bol şut denedi, rakiplerini yordu, sona doğru yoruldu. Ama farkını ortaya koyanlardandı.

Henrique: Oynar gibi değilde böyle oynamak isterse takımda yer bulabilir. Dün gece uzun bir aradan sonra ilk kez geldiği günlere  yakındı. Yeni bir forvet gelmeden bu şansları iyi kullanması şart.

Maçın özeti için tıklayın

play.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor