Trabzon Garanti'ye, o Fener’e ...

 Nusr-Et Steakhouse'a ortak olan Doğuş Holding'in patronu Garanti Bankasının sahibi  Ferit Şahenk, Aziz Yıldırım başta F.Bahçe camiasının önemli isimlerine önceki akşam 'et ziyafeti' verdi. ŞİKE davası kapsamında 1 yıl Metris'te tutuklu kalan Aziz Yıldırı

Trabzon Garanti'ye, o Fener’e ...

 Nusr-Et Steakhouse'a ortak olan Doğuş Holding'in patronu Garanti Bankasının sahibi  Ferit Şahenk, Aziz Yıldırım başta F.Bahçe camiasının önemli isimlerine önceki akşam 'et ziyafeti' verdi.

 

ŞİKE davası kapsamında 1 yıl Metris'te tutuklu kalan Aziz Yıldırım, ilk kez gece bir yemekte görülürken  Garanti Bankasının sahibi  Şahenk'in ev sahipliğini yaptığı organizasyona 40'a yakın F.Bahçeli katıldı.

 

BU isimler arasında eski asbaşkan Ali Koç, Abdullah Kiğılı ve Ömer Temelli gibi iki önemli yöneticinin yanı sıra eski yönetici  Ömer Çavuşoğlu, F.Bahçeliliği ile bilinen yapımcı Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın çok yakın arkadaşı olan Beşiktaşlı işadamı Mübariz Mansimov, eski Futbol Federasyonu yöneticisi Levent Kızıl gibi isimler de yer aldı.

 F.Bahçe kongre üyesi olan ve hatta bir ara ismi F.Bahçe Başkanlığı için de konuşulan Garanti Bankasının sahibi Ferit Şahenk  gece yarısı misafirlerini arabalarına kadar uğurladı

 

GECEDE şike’den 6 yıl 3 ay ceza alan  Başkanlarıyla hasret giderdiler(!).

YILDIRIM, geçtiğimiz ocak ayında 10 milyon euro bonservisle Lille'den alınan golcü Moussa Sow transferine 5 milyon euro katkı sağlayan Garanti Bankasının sahibi Ferit Şahenk’e teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor