Trabzon Fener'i mahkemeye verdi

Bordo-mavililerin ‘Günahların takımı’ pankartı için kulübü mahkemeye veren F.Bahçe’ye misilleme yaptığı ortaya çıktı. Şike iddiaları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren F.Bahçe dün yine adliyedeydi. Ancak bu seferki adres başkan Aziz Yıldırım dahil birçok

Trabzon Fener'i mahkemeye verdi

Bordo-mavililerin ‘Günahların takımı’ pankartı için kulübü mahkemeye veren F.Bahçe’ye misilleme yaptığı ortaya çıktı.

 

Şike iddiaları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren F.Bahçe dün yine adliyedeydi. Ancak bu seferki adres başkan Aziz Yıldırım dahil birçok F.Bahçeli hakkında tutuklanma kararının çıktığı Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi değil, Kadıköy’dü. Sebebi ise Trabzonspor’un başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkan Murat Özaydınlı’yı mahkemeye vermesiydi.

 

 Aslında her şey 1 Mayıs’ta Trabzon ile Antep maçında Avni Aker’e asılan “Günahların takımı” pankartlı ile başladı. F.Bahçe bununla ilgili olarak Trabzon aleyhine mahkemeye başvurdu. Karadeniz ekibinin avukatları da 16 Nisan’daki Antep maçının 90+5. dakikasında sahaya girip taraftarları yatıştırmaya çalışan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkan Murat Özaydınlı’yı şiddet yasasını ihlal ettikleri gerekçesiyle dava edip misillime yaptı.

 

 ‘ŞİDDET OLAYINI ÖNLEDİK’

 

 F.Bahçe'nin Trabzonspor aleyhine açtığı dava bir süre önce sonuçlandı ve takipsizlik kararı verildi. Trabzon’un davası ise yeni başladı. Şike davası nedeniyle iki kez ifade veren Murat Özaydınlı dün bir de Kadıköy Savcılığı’nda hakkındaki suçlamalara yanıt verdi.

 

 

Özaydınlı’nın ifadesinde “Hem benim hem de başkanın akreditasyon kartı vardı. Yani sahaya girme hakkımız bulunuyordu. Biz olası bir şiddet olayının önüne geçtik. Burada şiddet yasasını ihlal ettiğimizin iddia edilmesi üzücüdür” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor