Trabzon doktor transfer edecekti..

Gençlerbirliği'nden Soner ve Yasin'i kadrosuna katan Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in kırmızı-siyahlı kulübün doktoru Savaş Kudaş'ı da transfer etmek istediği öğrenildi. Geçen sezonun tamamlanmasının ardından Karadeniz temsilcisinin teknik d

Trabzon doktor transfer edecekti..

Gençlerbirliği'nden Soner ve Yasin'i kadrosuna katan Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in kırmızı-siyahlı kulübün doktoru Savaş Kudaş'ı da transfer etmek istediği öğrenildi.

 

Geçen sezonun tamamlanmasının ardından Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü Şenol Güneş, kırmızı-siyahlı kulübün sağlık ekibinin lideri doktor Savaş Kudaş'ı Trabzonspor'a davet etti.

 

Doktor Kudaş, şehir değiştirecek olması nedeniyle bordo-mavililerden "yüksek" ücret talep etti. Bunun üzerine yapılan görüşmede taraflar, maddi konularda anlaşamadıkları için transfer gerçekleşmedi.

Gençlerbirliği'nden daha önce kadrosuna Serkan Balcı, Giray Kaçar ve şimdi Galatasaray'da oynayan Engin Baytar'ı katan Trabzonspor, bu transfer döneminde ise kırmızı-siyahlıların alt yapısında yetişerek kaptanlığa kadar yükselen Soner Aydoğdu ve Yasin Öztekin'i transfer etti.

 

Savaş Kudaş, geçen sezonun ardından Şenol Güneş'in Trabzonspor'e gelmesi yönünde teklifte bulunduğunu, ancak maddi konularda anlaşamadıkları için Karadeniz temsilcisine gitmediğini söyledi.

 

Gençlerbirliği "Spor Marketi" gibi

Alt yapısında yetiştirdiği ya da düşük maliyetlerle kadrosuna kattığı futbolcuları, yüksek bonservis bedelleriyle diğer kulüplere satan kırmızı-siyahlı kulüp, bu özelliğinin dışında idari, sağlık ve teknik personel yetiştirmesi ile de ön plana çıkıyor.

 

Daha önce Başkent kulübünde görev almış genel menajerinden çim sorumlusuna, fizyoterapistten güvenlik görevlisine kadar birçok kişi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra ligdeki diğer takımlarda çalışmalarına devam ediyor.

 

Gençlerbirliği'nden başka takımlara giden isimlerden bazıları şöyle:

Hasan Çetinkaya-Fenerbahçe (Genel menajer), Mert Çetin-Galatasaray (Tercüman-Fizyoterapist), Tolga Durutaş-Galatasaray (Analist), Ender Yurtgüven-Ankaraspor (Genel menajer), Burak Kunduracıoğlu-Galatasaray (Doktor),Erdem Yörükoğlu-Ankaragücü (Fizyoterapist), Ahmet Evdan-Denizlispor (Fizyoterapist), Mehmet Davarcı-Ankaraspor (Yazı işleri sorumlusu), Rıza Akkoç-Ankaraspor (Çim sorumlusu), Ümit Sucu-Ankaraspor (Güvenlik Görevlisi), Alpaslan Balkaya-Siirt Jetpa Spor (Masör)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor