Beşikdüzüspor - Çaykaraspor (CANLI YAYIN)

Beşikdüzüspor ile Çaykaraspor kritik mücadelede karşı karşıya geliyor. Karşılaşma Haber61 TV'den canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzon 2. Amatör A Grubu'nda mücadele eden Beşikdüzüsüspor ile Çaykaraspor, kritik müsabakada karşı karşıya geliyor.

Beşikdüzüspor ile Çaykaraspor arasında 15 Şubat Perşembe (bugün) Beşikdüzü İlçe Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 14.00'te başlayacak.

Beşikdüzüspor - Çaykaraspor maçı hangi kanalda?

Beşikdüzüspor - Çaykaraspor mücadelesi Haber61 TV'den sporseverlerle buluşacak.

Beşikdüzüspor kazanırsa üst lige yükselecek

Son haftasına girilen Trabzon 2. Amatör A Grubu'nda 45 puanla lider olan Beşikdüzüspor, Çaykaraspor'u konuk edeceği müsabakadan galip ayrılması halinde adını Trabzon 1. Amatör Ligi'ne yazdırmış olacak.

Çaykaraspor play-offu garantiledi

Beşikdüzüspor'un konuğu olacak Çaykaraspor ise ligde 39 puanla 3. konumda yer alıyor. Çaykaraspor, ligin tamamlanmasının ardından 1. Amatör'e yükselmek için oynanacak olan play-off turunu garantilemiş durumda.

Söğütlüspor'un da şampiyonluk şansı var

Bugün 14.00'te Hızırbeyspor'u konuk edecek Söğütlüspor, maçı kazanması ve Beşikdüzüspor'un puan kaybetmesi halinde adını üst lige yazdıracak.

Trabzon 2. Amatör A Grubu'nda Beşikdüzüspor ile Söğütlüspor arasında nefes kesen zirve mücadelesinde gülen taraf bugün netleşmiş olacak.

Trabzon 2. Amatör'de statü

Trabzon 2. Amatör A ve B grubunda normal sezonu 1. tamamlayan takımlar, doğrudan 1. Amatör'e yükselecek. Sezonu 2. ve 3. tamamlayan takımlar ise play-off müsabakalarına çıkacak.

Trabzon 2. Amatör A Grubu'nda puan durumu

1. Beşikdüzüspor: 45p (üst lig)
2. Söğütlüspor: 44p (play-off)
3. Çaykaraspor: 39p (play-off)
4. İpekyolugücü: 33p
5. Vakfıkebir 1874 FK 24p
6. Hızırbeyspor 17p
7. Boztepespor 16p
8. Gülbaharspor 16p
9. İdmangücü: 15p
10. Bostancı FK: 0p (ihraç)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler