Toroğlu yine haddini aştı

 Dün Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan Spor Toto Süper Finalinin kader maçlarından biri olan Fenerbahçe Galatasaray maçı golsüz berabere bitmişti. Galatasaray’a şampiyon olması için bir puan yetiyordu ve bu bir puanı alarak Spor Toto liginin şampiyonu oldu

Toroğlu yine haddini aştı

Dün Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan Spor Toto Süper Finalinin kader maçlarından biri olan Fenerbahçe Galatasaray maçı golsüz berabere bitmişti. Galatasaray’a şampiyon olması için bir puan yetiyordu ve bu bir puanı alarak Spor Toto liginin şampiyonu oldu.

Galatasaray’ın şampiyon olmasının hemen ardından Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Irak’ı aratmayan görüntülere sahne oldu bir taraftan yana koltuklar bir taraftan Galatasaraylı futbolculara fırlatılan koltuklar öteki yandan Tünel diye tabir edilen futbolcuların maça çıktıkları kapıyı alev alev yakanlar. Tünelin içerisini koltuklar ve yanıcı maddelerle doldurarak yaktılar.

Olaylar sadece bunlarla kalmadı Fenerbahçe taraftarı taşkınlıklarını sokaklara taşıdılar. Sokaklarda çıkan olaylarda ise yaralanan polisler ve yakılan emniyet güçlerinin araçları gözlerden kaçmadı. Bilinçsizce sağa sola saldıran Fenerbahçe taraftarının benzin istasyonunun hemen önünü ateşe vermesi ise ne kadar bilinçsiz ve öfkeli olduklarının göstergesiydi. 

Dün akşam İstanbul’da gerçekleşen olayları özel bir televizyon kanalında yorumlayan Eski Hakem Erman Toroğlu gelişen hadiselerin sebebini Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e yönlendirmesi ise en anlamsız bir yorumdu. 

Toroğlu, “Sadri Başkan tünele girerse bu taraftarda bunu yapar.”dedi. 

Trabzon’daki olayları İstanbul’daki olaylarla birleştirmeye çalışan Toroğlu’nun anlamsız sözlerine Spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor