Torku Konyaspor Antalyaspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor ile Antalyaspor kozlarını paylaştı. Torku Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi Konyaspor 3-2 kazanmasını bildi. Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o 1 gol 1 asistle oynadığı maçta takımını

Torku Konyaspor Antalyaspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor ile Antalyaspor kozlarını paylaştı.

Torku Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi Konyaspor 3-2 kazanmasını bildi. Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o 1 gol 1 asistle oynadığı maçta takımını kurtaramadı

Henüz 2. dakikada Kibong Mbamba'nın golüyle öne geçen Aykut Kocaman'ın öğrencileri, 17. dakikada Riad Bajic'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. 48'de Samuel Eto'o'nun asistinde Emrah Başsan skoru 1'e indirirken, ev sahibinin deneyimli orta sahası Ali Çamdalı, 60. dakikada durumu 3-1 yaptı. 

Antalyaspor'a oranla daha çok pozisyona giren ve kaleci Saso Fornezzi'yi adeta ablukaya alan Konyaspor, son bölümde baskısını artırsa da farkı daha fazla açamadı. 

Bu bölümde devreye Samuel Eto'o girdi... Maçta pek bir varlık gösteremeyen Kamerunlı yıldız, 88. dakikada ceza alanında topla buluşurken fileleri havalandırmakta zorlanmadı. Antalyaspor'un son 7 haftadaki maçlarının tamamında gol atan Eto'o, ligdeki gol sayısını da 12 yaptı.


Alınan bu sonucun ardından Konyaspor puanını 23 yaparken, Antalyaspor ise 17 puanda kaldı ve ligde kazanamama serisini 6 maça çıkardı.

Ligin bir sonraki haftasında Torku Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Antalyaspor sahasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor