Tolga Zengin'de korkulan olmadı

Mücadelenin ikinci yarısında Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş kalede bir değişikliğe gitti. Güneş, ilk yarıda bir sarı kart gören ve ufak bir sakatlık yaşayan Tolga Zengin'i oyundan alırken, Onur Kıvrak'ı kaleye koydu.Trabzonspor takım kaptanı Tol

Tolga Zengin'de korkulan olmadı

Mücadelenin ikinci yarısında Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş kalede bir değişikliğe gitti. Güneş, ilk yarıda bir sarı kart gören ve ufak bir sakatlık yaşayan Tolga Zengin'i oyundan alırken, Onur Kıvrak'ı kaleye koydu.

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin karşılaşmanın ilk yarısının ortalarında bir pozisyonda topa yürürken ayağında ağrılar hissetti.

Tolga ikinci yarıda Şenol Güneş tarafından oyundan alınırken bu futbolcunun sakatlığı ile ilgili olarak konuşan Güneş Tolga’nın ciddi bir sakatlığı olmadığını açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor