TFF'den Trabzon'a uyarı!

TFF yetkilileri, Trabzonspor yönetim kuruluna hitaben yazdıkları yazıda; 2009-2010 sezonu hatırlatılarak Ankaraspor'un, Ankaragücü ile organik bağı bulunduğu gerekçesiyle Süper Lig’den düşürülmesi hatırlatıldı. 2 kulübün başkanlarına da 6 ay hak mahrumiye

TFF'den Trabzon'a uyarı!

TFF yetkilileri, Trabzonspor yönetim kuruluna hitaben yazdıkları yazıda; 2009-2010 sezonu hatırlatılarak Ankaraspor'un, Ankaragücü ile organik bağı bulunduğu gerekçesiyle Süper Lig’den düşürülmesi hatırlatıldı. 2 kulübün başkanlarına da 6 ay hak mahrumiyeti cezası verildiği belirtildi.

TFF, Trabzonspor'a gönderdiği uyarı yazısında, "Bu durumun sportif rekabeti engelleyici, müsabakaların ve ligin dürüstlüğünü, kamuoyunun ligin dürüstlüğüne ilişkin algısını zedeleyecek nitelikte olduğunu" hatırlattı. Geçtiğimiz sezon Villarreal, La Liga’da küme düşmüş,  lig kuralları gereği kulübün 2. Lig’deki pilot takımı Villarreal B ise orta sıralarda yer almasına rağmen otomatik olarak bir alt lige gönderilmişti.

Sadri Şener ise bu sorunu Cuma gününe kadar çözmeye çalışıyor. Ruslarla yapılan satış işlemlerinden sonuç alınamasa bile Şener’in TFF nezdinde herhangi bir sorun yaşamamak için 1461 Trabzon’un bordo-mavili kulübe ait hisselerini kulüple organik bağı olmayan kişi veya kuruluşlara devredeceği belirtildi. TFF ise bu satış işlemini resmileştirmezse Trabzonspor'a ceza geleceği tehdidinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor