TFF heyeti UEFA'dan sonra...

Futboldaki şike soruşturması hakkında UEFA Yönetimi ile bugün toplantı yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, akşam saatlerinde Türkiye'ye döndü.Nyon'daki UEFA binasında UEFA Yöneticileri ile görüşen TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan ve TFF Yön

TFF heyeti UEFA'dan sonra...

Futboldaki şike soruşturması hakkında UEFA Yönetimi ile bugün toplantı yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, akşam saatlerinde Türkiye'ye döndü.

Nyon'daki UEFA binasında UEFA Yöneticileri ile görüşen TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, akşam saatlerinde İstanbul'a döndü. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Lutfi Arıboğan, çok başarılı bir toplantı olduğunu belirterek, "TFF olarak konuya hassasiyetimizden çok memnunlar. Aynı işbirliği ve bilgi paylaşımıyla devam edeceğiz. Henüz belgeler bize gelmediği için süreci hızlandıramıyoruz. Umarım yakın zamanda belgeler, deliller bize geldiği

zaman süreç de hızlanacak. UEFA ile bu bilgileri paylaşacağız. Savcılık, soruşturmanın gizliliği olduğu için, gizliliğe zarar vermeyecek en kısa sürede belgeleri verebileceklerini söylediler. Önümüzdeki günlerde bu belgeleri alacağımızın beklentisi içindeyiz" dedi.

Arıboğan, "Soruşturma tamamlandıktan sonra Fenerbahçe, suçlu bulunması halinde küme düşürülmesi sözkonusu olur mu ?" şeklindeki bir soruya ise, "Varsayımlar üzerine konuşmamamız gerekiyor. Bizim şu andaki hedefimiz belgelere ulaşmak. Ondan sonra hukukçularımız konunun üzerinde çalışacaklar" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor