Teşvik pirimi almaktan ceza al şöhret ol (!)

 Fenerbahçeden teşvik pirimi almaktan hapis cezası bulunan Ümit Karan Survivonrda yarışmacı oldu  Eskişehirspor Trabzonspor arasında oynanan maçta Teşvik pirimi almaktan  mahkeme tarafından verilmiş 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan Ümit Karan  Fenerbahcel

Teşvik pirimi almaktan ceza al şöhret ol (!)

 Fenerbahçeden teşvik pirimi almaktan hapis cezası bulunan Ümit Karan Survivonrda yarışmacı oldu

  Eskişehirspor Trabzonspor arasında oynanan maçta Teşvik pirimi almaktan  mahkeme tarafından verilmiş 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan Ümit Karan  Fenerbahceliliği ile bilinen Acun Ilıcalı tarafından Survivor’a yarışmacı olarak alındı .

Karan'ın dosyası temyiz için yargıtayda bulunurken Koyu Fenerbahçeli Acun Ilıcala'nın bu kadar isim varken hakkında Fenerbahçeden teşvik aldığı iddiaları bulunan Ümit Karan'ı programa yarışmacı olarak dahil etmesi manidar bulundu

 Survivor’da Oyuncu Cengiz Coşkun ve Nazenin Tokuşoğlu’nun ardından "Kavak Yelleri" dizisindeki Efe rolüyle ünlenen Dağhan Külegeç'le de anlaşmaya varıldı.

 Yarışmacılar, 15 Mart'ta Panama'ya gidecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor