Teofilo: Önemli hedeflerimiz var

Bordo - mavili takımın Kolombiyalı futbolcusu Teofilo ise gollerle başladığı yeni sezonda çok önemli hedeflerinin olduğunu kaydetti.Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra performansının karşılığını taraftarlar tarafından alkışlanarak aldığını ifade eden

Teofilo: Önemli hedeflerimiz var

Bordo - mavili takımın Kolombiyalı futbolcusu Teofilo ise gollerle başladığı yeni sezonda çok önemli hedeflerinin olduğunu kaydetti.

Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra performansının karşılığını taraftarlar tarafından alkışlanarak aldığını ifade eden Teofilo, "Yeni sezona gollerle başladım ve Süper Kupa'yı kazandık, lige güzel bir başlangıç yaptık. Bu sonuçları almamızda sadece benim gollerimin etkisi yok. Sonuçta sahaya bir takım olarak çıkıyoruz ve başarılarımızda tüm takım arkadaşlarımızın, teknik ekibimizin payı var. Bir forvet oyuncusu olarak gol atmak tabii ki önemli ancak en önemlisi takım halinde başarılı olabilmek. Bu kadar iyi futbolcunun yer aldığı bir takımda olmaktan ötürü çok mutluyum. Pazartesi günü oynayacağımız Sivasspor maçında 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler