Teofilo ayrılıyor mu?

Arjantin Ligi'nde mücadele eden Racing Club forması giyen Teofilo Gutierrez için yeni teknik direktör Basile, takımdan ayrılmaması için görüştüklerini dile getirdi.Arjantin Ligi ekiplerinden Racing Club'da teknik direktör Diego Simeone'nin Atletico Madrid

Teofilo ayrılıyor mu?

Arjantin Ligi'nde mücadele eden Racing Club forması giyen Teofilo Gutierrez için yeni teknik direktör Basile, takımdan ayrılmaması için görüştüklerini dile getirdi.

Arjantin Ligi ekiplerinden Racing Club'da teknik direktör Diego Simeone'nin Atletico Madrid'in başına geçmesinin ardından göreve gelen Alfio Basile, takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Teofilo Gutierrez hakkında açıklamalarda bulundu.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre, yeni teknik direktör Alfio Basile ve sportif direktör Roberto Ayala Teofilo'nun takımda kalmasına yönelik çalışmalarının olacağını dile getirdi. Basile, çıkan haberlerin Teofilo'yu yıprattığını ancak tekrar gol atmaya başladığında her şeyi unutacağını dile getirdi.

Ayala ve Basile, Teofilo ile görüşme halinde olduklarını ve oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermeyeceklerini belirtse de Kolombiyalı oyuncu ile özellikle Inter ve Porto'nun yakından ilgilendiği, Teofilo'nun da Porto'ya yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor