Tavşan kanı Orduspor!

Spor Toto Süper Lig takımı Orduspor, gelir kaynaklarını arttırmaya yönelik çalışmalarına bu kez "çay"ı da ekledi. Orduspor’un lisanslı ürünü olan "Mor Dem" çayı market raflarındaki yerini aldı. Giresun’un Eynesil ilçesinde kurulu olan ve 1988 yılından bu

Tavşan kanı Orduspor!

Spor Toto Süper Lig takımı Orduspor, gelir kaynaklarını arttırmaya yönelik çalışmalarına bu kez "çay"ı da ekledi.

 

Orduspor’un lisanslı ürünü olan "Mor Dem" çayı market raflarındaki yerini aldı. Giresun’un Eynesil ilçesinde kurulu olan ve 1988 yılından bu yana faaliyette bulunan Amber Çay ile anlaşma imzalayan Orduspor, taraftarlarına bundan sonra kendi çayını içirecek.

 

‘Mor Dem’ adı altında piyasaya sürülen tamamen organik olan Mor Dem çayı, Orduluların damak tadına sunuldu. Amber Çay Genel Koordinatörü Şevket Aleaddinoğlu, ilk aşamada 500 gramlık paketler halinde satışa sunulan çayın kilosunun 14 TL olduğunu belirterek, “Orduspor Kulübü’ne bu satışlardan yüzde 15 pay vereceğiz. Tamamen organik ve en küçük bir katkı olmadan üretilen bu siyah çayı içenin bir daha bırakacağını sanmıyoruz. Orduspor camiasına hayırlı olsun” dedi.

 

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek de Orduspor’un gelir kalemlerini arttırmak için ürün çeşitlemelerini çoğaltmayı amaçladıklarını belirterek, “Mor Dem çayı da bunlardan biri. Ordulular ve Ordusporluların, lisanslı ürünümüz olan bu çaya ilgi göstermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor