Taraftarın Adrian'dan bir isteği daha var!

 Taraftarların Polonyalı yıldızdan bir isteği daha var: Finalde Fenerbahçe'yi yıkması, kupayı Trabzon'a taşıması.Trabzonspor’a 5 milyon Euro karşılığında Polonya’dan geldiğinde kafalarda ciddi soru işaretleri uyanmıştı. Onunla ilgili tüm yorumlar iyiydi a

Taraftarın Adrian'dan bir isteği daha var!

 Taraftarların Polonyalı yıldızdan bir isteği daha var: Finalde Fenerbahçe'yi yıkması, kupayı Trabzon'a taşıması.

Trabzonspor’a 5 milyon Euro karşılığında Polonya’dan geldiğinde kafalarda ciddi soru işaretleri uyanmıştı. Onunla ilgili tüm yorumlar iyiydi ama uyum süresi de uzayınca Adrian yüksek bonservis bedelinin altında hayli ezildi. Kulübede kalmak onu da sıktı, kendisini transfer eden yönetimi de. Fakat biraz da mecburiyetten forma şansı bulduğu andan itibaren Adrian kalitesini gözler önüne serdi. Colman’ın da gözden düşmesiyle Tolunay Kafkas yönetiminde daha fazla oynadı ve giderek ısındı. Trabzonspor orta sahasının yeni lideri asıl büyük patlamayı ise önceki gece Sivas’a karşı yaptı. Hem de ne patlama... Adrian ilk 3 golü attı, diğer akınların da hep içinde varolan adamdı. Maçın ardından tebrikleri kabul eden Bordo-Mavili oyuncu, bu formuyla ligin sonunda da olsa Trabzonspor camiasını rahatlattı. Artık Adrian nasıl ve kaça satılır konuşmaları değil, Adrian’ın takımın yeni yıldızı hatta süreç itibariyle transferi olduğu gündeme geldi.

Ayrılma niyeti yok

Polonyalı futbolcu da kendisine gösterilen ilgiden çok memnun. Avrupa’ya gitmeyi takım olarak çok istediklerini ve bunu başarmak için önlerinde tek maçın kaldığını hatırlatan Trabzonspor’un yıldızı, Karadeniz’den ayrılmak gibi bir niyeti olmadığının da altını her fırsatta çiziyor. Adrian’ın formu orta alanda Colman sonrasına formül arayan teknik direktör Kafkas’ı da rahatlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor