Taraftar Ümit Özat'a yumruk attı

Süper Lig'in 19. haftasında Ankaragücü ile Manisaspor'un karşılaştığı maçın 43. dakikasında Metin Akan'ın Manisaspor filelerini havalandırarak beraberliği getirdiği golden sonra saha karıştı. Başkent temsilcisinin bir taraftarı sahaya atlayarak destekledi

Taraftar Ümit Özat'a yumruk attı

Süper Lig'in 19. haftasında Ankaragücü ile Manisaspor'un karşılaştığı maçın 43. dakikasında Metin Akan'ın Manisaspor filelerini havalandırarak beraberliği getirdiği golden sonra saha karıştı. Başkent temsilcisinin bir taraftarı sahaya atlayarak desteklediği takımın teknik direktörü Ümit Özat'a yumruk attı. Genç teknik adam, yumruk attıktan sonra yere düşen taraftara tekmelerle cevap verdi.

Polisin müdahalesiyle yatıştırılan olayın ardından hakem Abdullah Yılmaz, Özatı'ı tribüne gönderdi. Bu karara itiraz eden genç teknik adam uzun bir süre sahanın ortasında kaldıktan sonra alkışla protestoda bulunarak tribüne çıktı.

Sahaya atlayan taraftar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

"ÇOK PİŞMANIM"

Ümit Özat'a saldırıp yumruk atan ve kırmızı kart görmesine sebep olan Ankaragücülü taraftarın kimliği belirlendi.

Muhammet Birşat Kahraman adlı ve 25 yaşındaki taraftarın ilk açıklaması "Hiç bir gruba bağlı değilim" oldu.

Kahraman; yaptığı açıklamada; "Maçın başından itibaren tribünden Ümit Özat'a tepkiler vardı. Kendisi de sürekli taraftara dönüp tahrik edici gülümsemeler yaptı. O zaten bir gerginlik oluşturdu. 1-0 yenik durumdaydık. Sonra 1-1 oldu ve tribünlere dönerek elindekini fırlattı, hareketlerde bulundu. Ben de dayanamadım ve sahaya atladım ve O'na vurdum. Çok üzgünüm ama çok tahrik olmuştuk. Çok pişmanım bunu yapmamam gerekirdi. Takıma zarar vermek istemedim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor