Szymkowiak'tan Adrian yorumu!

Trabzonspor'un 2005-2007 yıllarında formasını giyen Polanyalı futbolcu Szymkowiak, yeni transfer Adrian'a methiyeler dizdi.2005-2007 yıllarında bordo-mavili formayı giyen ve 2006-2007 sezonunun devre arasında futbolu bıraktığını açıklayarak Trabzon'a dönm

Szymkowiak'tan Adrian yorumu!

Trabzonspor'un 2005-2007 yıllarında formasını giyen Polanyalı futbolcu Szymkowiak, yeni transfer Adrian'a methiyeler dizdi.

2005-2007 yıllarında bordo-mavili formayı giyen ve 2006-2007 sezonunun devre arasında futbolu bıraktığını açıklayarak Trabzon'a dönmeyen, şimdilerde Polonya'da Canal Plus'ta yorumculuk yapan Miroslaw Szymkowiak, Türkiye'ye gelen vatandaşına övgüler yağdırdı. Trabzonspor'un son iki yıl içinde Polonya futbolunun parlayan yıldızlarını transfer ettiğini belirten Szymek, "Doğru hamleler yapıldı. Özellikle Adrian'ın çok faydalı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Genç yaşta dikkatleri çekmişti
Mierzejewski'nin yıllardır Polonya'da tanınan bir futbolcu olduğunu belirten Szymkowiak, "Polonya, ondan çok şey bekliyordu. Genç yaşta dikkatleri üzerine çekmiş bir isim. Gelişimini sindire sindire tamamladı ve Polonya futbolunun en iyilerinden biri haline geldi. Trabzonspor kesinlikle başarılı bir transfer yaptı. Mierzejewski, artık Polonya'ya büyük geliyordu. Orta sahada tam bir lider özelliklerine sahip. Trabzonspor'da Avrupa'nın dikkatini çekebilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor