Sürmenespor'da kongre süreci

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, gelecek ay yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayı düşünmediğini söyledi. Akın Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sürmenespor'un iyi bir konuma gelmesi için gayret sarf

Sürmenespor'da kongre süreci

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, gelecek ay yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayı düşünmediğini söyledi.


Akın Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sürmenespor'un iyi bir konuma gelmesi için gayret sarf ettiklerini ifade ederek, ''Sadece bizim çalışmamızla, gayretimizle olmuyor. İlçe takımıyız, bu takıma ilçenin ileri gelenleri sahip çıkmalı ve destek olmalı'' dedi.
Bir süre önce olağanüstü kongre kararı aldıklarını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:


''Maddi ve manevi olarak yoruldum, 18 Ekim'de yapacağımız olağanüstü kongrede aday olmayı düşünmüyorum. Bu işe talipli ve heyecanlı arkadaşların önünü açıyoruz. Sürmenespor'u kim hak ettiği yere getirecekse buyursun gelsin, aday olsun. Biz yıllarca bu takıma hizmet ettik ve gelecek arkadaşlara da destek vermeye hazırız''


Aydın, Sürmenespor'un iyi bir kadrosu ve hocası olduğunu belirterek, destek olunması halinde takımın ligde iyi şeyler yapacağına inandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler