Süper Ligin Lideri Trabzonspor

Haftanın son gününde sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 yenen Trabzonspor, bu haftayı da 3 puanla kapayarak, 6 puan ve averajla liderliğe yükseldi.  Günün diğer maçında ise Kasımpaşa ile Bucaspor golsüz berabere kaldı.İlk hafta Ankaragücü'nü 2-0 yenerek lige 3 p

Süper Ligin Lideri Trabzonspor

Haftanın son gününde sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 yenen Trabzonspor, bu haftayı da 3 puanla kapayarak, 6 puan ve averajla liderliğe yükseldi.

 

 

Günün diğer maçında ise Kasımpaşa ile Bucaspor golsüz berabere kaldı.İlk hafta Ankaragücü'nü 2-0 yenerek lige 3 puanla başlayan Trabzonspor, bu hafta Fenerbahçe'yi konuk etti. Bol pozisyonlu ve gollü geçen karşılaşmada bordo-mavili ekip, 14. dakikada Mehmet Topuz'un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 16. dakikada İbrahima Yattara takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.Fenerbahçe 28. dakikada Lugano ile durumu 2-1'e getirirken, Trabzonspor'un atağı gecikmedi. Ev sahibi takım, 29. dakikada Glowacki'nin bulduğu golle 3-1 öne geçerek, farkı yine 2'ye çıkardı. Sarı-lacivertli ekip 42. dakikada Mehmet Topuz'un golüyle durumu 3-2 yapıp farkı tekrar 1'e indirse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 3-2 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sonuçlandı.

 

Lige 4-0'lık Medical Park Antalyaspor galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, bu hafta aynı sevinci yaşayamadı ve 2. haftayı puansız kapadı. İlk hafta liderlik koltuğuna oturan sarı-lacivertli ekip, bu hafta 3 puanla 5. sıraya geriledi.

 

Ligin ilk haftasında Sivasspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, bu hafta da galibiyet yüzü göremedi. Sahasında son şampiyon Bursaspor'a 2-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, 2. hafta sonunda sıfır puanla 17. sırada yer alıyor.

Beşiktaş da haftayı puansız kapatan ekiplerden oldu. Geçen hafta Bucaspor'u 1-0 yenerek lige 3 puanla başlayan siyah-beyazlı takım, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilerek bu hafta puan sevinci yaşayamadı 3 puanla 10. sırada yer aldı.

 

18 golün atıldığı 2. haftada 3 maçı ev sahibi, 3 maçı da deplasman takımları kazanırken, 3 mücadele de beraberlikle sona erdi.

 

Ligde haftanın sonuçları, 3. hafta programı ve puan durumu ise şöyle:

 

HAFTANIN SONUÇLARI

 

Kayserispor-K D Karabükspor: 1-0

Konyaspor-Eskişehirspor:        2-1

Beşiktaş-İstanbul BŞ Bld:        0-2

M Park Antalyaspor-Sivasspor: 1-1

Gençlerbirliği-Gaziantepspor: 0-0

Galatasaray-Bursaspor:          0-2

Manisaspor-Ankaragücü:        0-3

Kasımpaşa-Bucaspor:             0-0

Trabzonspor-Fenerbahçe:        3-2

 

3. HAFTA PROGRAMI

 

Ankaragücü-Kayserispor,

Gaziantepspor-Konyaspor,

 İstanbul Büyükşehir Bld-Kasımpaşa,

Sivasspor-Bursaspor,

Bucaspor-Gençlerbirliği,

 Fenerbahçe-Manisaspor,

K.Demirçelik Karabükspor-Beşiktaş,

Eskişehirspor-Galatasaray,

 M. Park Antalyaspor-Trabzonspor

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler