Süper Lig'e veda eden ilk takım!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor karşısında uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 berabere kalan ve bitime 5 hafta kala 21 puanla son sıraya düşen Kasımpaşa'nın ligde kalma umudu tükendi. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, yaptığı açıkla

Süper Lig'e veda eden ilk takım!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor karşısında uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 berabere kalan ve bitime 5 hafta kala 21 puanla son sıraya düşen Kasımpaşa'nın ligde kalma umudu tükendi.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, yaptığı açıklamada, artık yeni sezonun planlarını yapmaya başladıklarını ifade ederek, "Aslanlar gibi düşüyoruz, aslanlar gibi geri geleceğiz" dedi. Sivasspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Sidal, şöyle konuştu:

"Dün galibiyeti hak ettik, ancak uzatmada yediğimiz golle berabere kaldık. Aslında İstanbul Büyükşehir Belediyespor rotasyona girerek, Sivasspor maçında 4 santraforunu oynatmayıp, rakibine mağlup olunca bu maçın fazla bir önemi kalmamıştı. Ona rağmen iyi bir oyun ortaya koyduğumuza inanıyoruz. Düşerken de şerefimizle düşüyoruz. Lige geri geleceğimizin inancını taşıyoruz."

"GELECEK SENENİN PLANLARINI YAPIYORUZ"

Sidal, artık gelecek sezonun planlarını yapmaya başladıklarını açıkladı. Bu hafta yapacakları toplantıda bazı kararlar alacaklarını belirten Sidal, "Hangi yabancılarla devam edeceğiz, hangileri gidecek gibi konuları görüşeceğiz. Büyük ölçüde aynı kadroyu korumak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda takımda değişiklik olabilir. Gelecek sezonun takımı için hazırlıklara başlayacağız" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor