Süper Lig'de Play-Off sistemine mi geçilecek? Başkandan açıklama geldi

TFF Başkanı Büyükekşi yarı otomatik ofsayt sistemi için tarih verdi.

Süper Lig'de Play-Off sistemine mi geçilecek? Başkandan açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi yarı otomatik ofsayt sisteminin kullanılmaya başlayacağı tarihle ilgili açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, canlı yayında açıklamalarda bulunuyor. Büyükekşi, 1 Ocak itibariyle yarı otomatik ofsayt sistemine geçiş yapılacağını resmen açıkladı.

PLAY-OFF SÖZLERİ

"Naklen yayında çok aşağılardayız. Marka değerimizi yükseltmek istiyoruz. Bu Play-Off ile mi olur, başka bir şey ile mi olur, çalışıyoruz. Seyir zevki yüksek, insanları sahalara ve televizyon başına daha çok getirmeliyiz. Bunları birlikte yapacağız. Taraflar anlaşırsa, anlaştığımız şirket Hypercube'ten rapor gelirse, Play-Off için oturur konuşuruz. Ekonomik geliri nasıl arttıracağımıza karar vereceğiz. 500 milyon dolarları yakalamak için yeniden ne gerekiyorsa onu yapacağız."

SÜPER KUPA FİNALİ NEREDE OYNANACAK?

Başkan Büyükekşi, Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali için ise, "30 Aralık'ta Suudi Arabistan ya da Abu Dhabi'de oynanacak" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor