Süper Lig ekibine icra şoku

Kayserispor icraya verildi

Süper Lig ekibine icra şoku
Kayserispor'un güvenlik işlerini 6 sezondur yürüten Pusula38 Özel Güvenlik Şirketi'nin Genel Müdürü Abdullah Çelebi, 400 bin TL'lik alacakları için kulüp hakkında icra işlemi başlattıklarını açıkladı.

Abdullah Çelebi, yaptığı açıklamasında, "Kayserispor Kulübü'ne karşı istemeden de olsa kulüp binasında haciz işlemleri ile müsabaka öncesi forma haczi dahil her türlü hukuki haklarımız sonuna kadar kullanılacak" dedi. 

İlk etapta sembolik olarak kulübe ait araç üzerinde icra işlemi yapıldığını belirten Abdullah Çelebi, şöyle devam etti:
"Kayserispor ile yapmış olduğumuz sözleşmelere hiçbir zaman uyulmamış ve hak edişlerimiz sürekli geç ödenmiştir. 2014-2015 sezonunun ikinci yarısından itibaren ise hiç ödenmemeye başlanmıştır. Bu durumun 2015-2016 sezonu boyunca devam etmesi üzerine Kayserispor Kulübü Derneği Başkanlığı'na 09 Mart 2016 tarihinde noter kanalı ile bir ihtarname çekilerek ödeme yapılmaması durumunda maçlarda Güvenlik hizmeti veremeyeceğimiz bildirilmiştir. Kulüp yönetiminden cevap alamayınca 18 Mart 2016 tarihinden itibaren müsabakalarda Özel Güvenlik hizmeti verilmesi tarafımızca durdurulmuş, muhatap bulamamız üzerine hukuki süreç başlatılmış, kulübün duruma itiraz etmemesi üzerine alacağımız kesinleşmiştir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler