Şota'dan Fenerbahçe yorumu

 Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Ligde aldığımız puanlardan dolayı mutlu değilim. Şuanki puanımız 45 olsaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.Kalan maçlardan mutlak galibiyet hedeflediklerini anlatan Şota, "Kulüp imajı ve statüsü adına kalan

Şota'dan Fenerbahçe yorumu

 

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Ligde aldığımız puanlardan dolayı mutlu değilim. Şuanki puanımız 45 olsaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.

Kalan maçlardan mutlak galibiyet hedeflediklerini anlatan Şota, "Kulüp imajı ve statüsü adına kalan maçlardan kesinlikle galibiyet istiyoruz.

Ben aldığım puanlardan mutlu değilim. Geçtiğimiz sezon 51 puan almıştık o durumdayken de mutlu değildik. Şimdi o puanları arıyoruz. Şu an puanımız 45 puan olsaydı durum çok farklı olacaktı ama şimdi hoca mutlu değil" şeklinde konuştu.

Bu yıl 50.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile yapacağı maçın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılmasına ilişkin yöneltilen soruya Şota, "İzmir'de olabilirdi. Ankara bize daha yakın, bizim taraftar gelebilir. Yönetim otobüs hazırlıyor. İnşallah iyi bir maç olacak. Karşılaşmaya gelince biz Fenerbahçe'ye karşı her zaman iyi oynuyoruz. Ne kadar güçlü olduğunu da biliyoruz. İyi bir oyun sergileyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor