Song poz vermekten yoruldu

Kamerunlu defans oyuncusu Song'a yoğun ilgi gösteren taraftarlar, onunla hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Oyunculara yoğun ilgi gösteren taraftarların bu ilgisi teknik heyet ve futbolcuları zaman zaman zor durumda bırakırken, S

Song poz vermekten yoruldu
Kamerunlu defans oyuncusu Song'a yoğun ilgi gösteren taraftarlar, onunla hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Oyunculara yoğun ilgi gösteren taraftarların bu ilgisi teknik heyet ve futbolcuları zaman zaman zor durumda bırakırken, Song'u ise taraftarların elinden Kulüp Menajeri Caner Cuvalcıoğlu aldı.

Menajer Cuvalcıoğlu, "İdman devam ediyor. Lütfen oyuncuya müsaade edin. Antrenmandan sonra fotoğraf çektirirsiniz" diyerek, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle zor durumda kalan Song'u kurtardı. Bu sırada ilginç görüntüler yaşandı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor