Sivas Valisi şike soruşturmasında

Futbolda şike soruşturması kapsamında Sivas Valisi Ali Kolat, tanık sıfatıyla ifadeye vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Sivas Valisi şike soruşturmasında

Futbolda şike soruşturması kapsamında Sivas Valisi Ali Kolat 'tanık' sıfatıyla ifade vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk tarafından yürütülen Futbolda Şike soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram 'tanık' sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Bugün öğleden sonra Sivas Valisi Ali Kolat avukatı ile birlikte Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Vali Kolat'ın ifadesinin savcı Mehmet Berk tarafından alınması bekleniyor.

EMEKLİ TUĞGENERAL BAYRAM DÜN İFADE VERDİ

Öte yandan Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram'ın da dün tanık sıfatıyla ifadesinin alındığı öğrenildi. Bayram'ın dün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelerek Savcı Berk'e ifade verdiği belirtildi.

ŞİKE PARASI DÜĞÜNDE VERİLDİ İDDİASI

Bu isimlerin dinlenilmesini şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın avukatları da talep etmişti.

Fenerbahçe – Sivasspor maçı için şike yapılması üzerine para verildiği ve bu paranın da Sivassporlu yöneticilere Sivas'ta bir otelde verildiği iddia edildi. Bu iddiaları yalanlayan tutuklanan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın avukatları da "Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram gibi isimlerde o oteldeydi. Fenerbahçe yöneticileri ile yemek yendi. Bu kişilerde o düğünde yaşananlara şahittir. Bu isimlerin tanık olarak dinlenilmesini istiyoruz" diye dilekçe vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor