Sivas Trabzon maçına iddialı hazırlanıyor

  Sivasspor, pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde kendi tesislerinde sürdürdü. Kırmızı- beyazlılar bugünkü antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı.Sakatlık

Sivas Trabzon maçına iddialı hazırlanıyor

  Sivasspor, pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde kendi tesislerinde sürdürdü. Kırmızı- beyazlılar bugünkü antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı.

Sakatlıkları bulunan Sercan Yıldırım ve Adem Koçak antrenmana katılmadı. Disiplinsiz davranışları nedeniyle yaklaşık 2 hafta kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı çalışan Jan Rajnoch ise affedildi. Yeniden takımla birlikte çalışmaya başlayan Rajnoch'un neşeli olduğu görüldü.

 Çok zor bir maç oynayacaklarını belirten Çalımbay, "Ligin ikinci yarısı ve herkes telafisi olmayan maçlar oynuyor. Sercan, Adem ve kart cezalısı Eneramo dışında bir eksiğimiz yok. Onun dışında takımımız iyi, karşılaşmaya hazır. Rajnoch'u da affettik o da döndü. İyiyiz ama zor bir maç oynayacağız. Trabzon takımı Tolunay hocanın gelmesiyle iyi bir hava yakaladı. Tolunay hoca zaten orayı çok iyi bilen bir arkadaşımız. Onun için bizim maçımız çok zor olacak, bunun bilincindeyiz. Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Rakip kim olursa olsun bizim puan veya puanlara ihtiyacımız var. Tek düşüncemiz taraftarımızın da desteğiyle galip gelmek" diye konuştu.

 

Defans oyuncusu Ümit Kurt ise geçen hafta Sivas'a Fenerbahçe'den 3 puan alarak döndüklerini hatırlatarak, "O puanı daha önemli kılabilmek için bu hafta Trabzonspor maçından da puanlarla ayrılmamız gerekiyor. O yüzden bu maç bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

 Azerbaycan Milli Takımı'nda oynadıktan sonra bugün takımına dönen genç oyuncu Cihan Özkara da, "Milli takıma çağrılmak büyük bir sevinç. Bu da önümüzdeki Trabzon maçı için iyi oldu. Kendimi iyi hissediyorum. Hoca bana görev verdiği takdirde bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. İnşallah kendi taraftarımız önünde 3 puan alıp yolumuza devam ederiz" ifadesini kullandı.

 Sivasspor, yarın yapacağı son çalışma ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor