Şenol Güneş'te flaş gelişme!

Trabzonspor'un efsane ismi Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'in takımıyla olan 1 yıllık sözleşmesi sona erdi Resmi olarak boşa çıkan ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği prosedürler gereği Yeşil-Beyazlılar’ın 3 Haziran’da Galatasaray’la o

Şenol Güneş'te flaş gelişme!
Trabzonspor'un efsane ismi Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'in takımıyla olan 1 yıllık sözleşmesi sona erdi
 
Resmi olarak boşa çıkan ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği prosedürler gereği Yeşil-Beyazlılar’ın 3 Haziran’da Galatasaray’la oynayacağı Türkiye Kupası finalinde takımının başında bu sezon son kez olacak olan 62 yaşındaki teknik adamın, Başkan Recep Bölükbaşı’nın sözleşme yenileme talebini geri çevirdiği belirtiliyor. 
 
Konuyla ilgili olarak önceki gün Bursaspor’un Konyaspor mücadelesi sonrasında yaptığı açıklamada Güneş, “Kararımı kupa finalinden sonra vereceğim” dese de, Recep Bölükbaşı’nın yoğun ısrarına rağmen Galatasaray maçının ardından kendisine gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor