Şenol Güneş bu hafta ne yaptı?

Spor Toto Süper Lig 2. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Bursaspor, geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı.Mücadelenin 19. dakikasında Bogdan Stancu'nun attığı golle 1-0 öne geçen Gençlerbirliği, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.Bur

Şenol Güneş bu hafta ne yaptı?

Spor Toto Süper Lig 2. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Bursaspor, geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Mücadelenin 19. dakikasında Bogdan Stancu'nun attığı golle 1-0 öne geçen Gençlerbirliği, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.

Bursaspor'un yıldızı Volkan Şen, 54. dakikada skoru 1-1 yapan golü atarken 4 yıl sonra gol sevinci yaşayarak önemli bir gole imza attı.

Yeşil beyazlıların Brezilyalı golcüsü Fernandao, 69. dakikada attığı golle takımını 2-1'lik üstünlüğe taşırken kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Bursaspor'un 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Bursaspor bu galibiyetle 10 maç sonra deplasmanda 3 puan sevinci yaşadı.

Bu sonucun ardından Bursaspor ligdeki ilk galibiyetini alırken Gençlerbirliği ise 1 puanda kaldı. Bursaspor gelecek hafta sahasında Beşiktaş'ı ağırlarken Gençlerbirliği deplasmanda Eskişehirspor ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler