Şener'den Makakula açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli takım forması altında mücadele eden Pantelic'in fiyat düşmesi durumunda transferinin gerçekleşebileceğini belirterek, "Makakula transferinin gerçekleşmesi ise çok zor. Beşiktaş'tan Erhan'ı

Şener'den Makakula açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli takım forması altında mücadele eden Pantelic'in fiyat düşmesi durumunda transferinin gerçekleşebileceğini belirterek, "Makakula transferinin gerçekleşmesi ise çok zor. Beşiktaş'tan Erhan'ı istedik ama bize vermediler" dedi.

Forvet transferi konusunda aceleci davranmayacaklarını söyleyen Şener, şöyle konuştu:

"Hocamız öncelikli olarak savunmaya bir takviye istemişti. Bunu gerçekleştirdik. Forvet konusunda ise bekleyip en iyisini almaya çalışacağız. Dünya kupasını takip ediyoruz. Burada izlediğimiz bazı oyuncularda var. Daha öncede gündemimizde olan Pantelic'i de takip ediyoruz. İlk maçındaki performansı bence yeterli değildi. Şu anda onunda görüşmelerimiz sürmüyor ama fiyat inerse bu transfer gerçekleşebilir. Onun istediği şartlarda ise bu transferin gerçekleşme ihtimali yok" dedi.

Makakula'nın kulübünün ise bonservis bedeli konusunda çok fiyat çektiğini söyleyen Şener, "Futbolcunun kendisinde bir sorun yok. O bizimle olmak istiyor ama kulübü çok yüksek bir bedel talep ediyor. Bu koşullarda transferin gerçekleşmesi çok zor. Beşiktaş'tan ise sağbek Erhan Güven'i talep ettik ama bize vermediler. Özellikle forvet hattına ve sağbeke transfer yapma konusunda girişimlerimiz sürüyor. Her iki mevki için de direkt oynayabilecek oyuncular transfer edeceğiz" dedi.

Şener, yeni transferleri Glowacki'den beklentilerinin fazla olduğunu da belirterek, "Takımın savunma yükünü ciddi oranda hafifleteceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler