Şener PFDK'ya sevk edildi

Başkan Şener'in hakemler ve TFF hakkında yaptığı açıklamalar gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi Trabzonspor başkanı Sadri Şener Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nede

Şener PFDK'ya sevk edildi

Başkan Şener'in hakemler ve TFF hakkında yaptığı açıklamalar gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu tarafından Profesyonel disiplin Kuruluna sevk edildi. Sivasspor, Kayserispor ve Bursaspor maçlarında hakem hataları nedeniyle 7 puan kaybeden Bordo mavililer in haklarını korumak için açıklama yapan başkan Şener'i TFF yönetimi yeni bir skandala daha imza atarak PFDK ya sevk etti.

 

SAVUNMA İSTEDİLER

TFF hakem hataları nedeniyle Trabzonspor kulübünün gasp edilen hakları için bordo mavililerden özür dilemek yerine Trabzonspor'un hakemlerini savunmak için açıklama yapan başkan Şener'i disiplin kurulana sevk etti. TFF yönetimi PFDK Tahkim Kurulu  ve MHK ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar nedeniyle Başkan Sadri Şener Disiplin Kuruluna sevk edildi. PFDK Başkan Şener'den savunma istedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler