Şener ''Bizlerle bu işin alakası yok''

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İstanbul Adliyesinden çıktı.Nöbetçi hakimlik, savcı Berk'in 200 bin liralık kefalet talebini uygun görmeyerek, CMK'nın 109. maddesinde düzenlenen ve adli tedbir uygulaması olarak geçen yurt dışına çıkış yasağı koyarak Sadri

Şener ''Bizlerle bu işin alakası yok''

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İstanbul Adliyesinden çıktı.

Nöbetçi hakimlik, savcı Berk'in 200 bin liralık kefalet talebini uygun görmeyerek, CMK'nın 109. maddesinde düzenlenen ve adli tedbir uygulaması olarak geçen yurt dışına çıkış yasağı koyarak Sadri Şener'i serbest bıraktı.

Serbest bırakılmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden çıkan Şener, burada bekleyen basın mensuplarının sorularına karşılık "bağırmazsanız sorabilirsiniz" cevabını verdi.

Şener, "Yargılama sonucunda serbest kaldık. Trabzonspor'a hayırlı olsun. Benim şahsımın beklediği bir şey yok" dedi.

Basın mensuplarının "kefalet kesinleşti mi?" sorusuna da Şener, "Kesinleşti. Önemli bir şey değil. Hepinize teşekkür ediyorum" deyip, bahçede kendisini bekleyen araçla adliyeden ayrıldı.

Şener Kefalet ödemeden sadece yurt dışına çıkma yasağı alarak serbest kaldı. Şener soruşturma süresince yurt dışına çıkamayacak.

Adliye çıkışında bir grup Trabzonspor taraftarının tezarühatları ile karşılanan Şener kısa açıklamasının ardından adliye önünde ayrıldı.

Trabzonspor taraftarlarının "Şike yapan küme düşsün tezarühatları" şikeye ne denli tepkili olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

Geniş güvenlik önlemleri alınan İstanbul Adliyesi önünde slogan atan taraftarlar daha sonra olaysız olarak dağıldılar.

Bilindiği gibi Şener ve iki Trabzonspor yöneticisinin serbest kaldığını ilk kez haber61.net dünyaya duyurmuştu. 50 bin Türk lirası kefaletle serbest bırakılmak doğrultusunda hakim karşısına çıkan Şener'de hakim kararını verdi ve Şeneri soruşturma süresinde yurt dışına çıkma yasağı getirerek serbest bıraktı. Şener Kefalet ödemeden serbest kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor