Selçuk: Kalbim öyle çarpıyordu ki...

Trabzonspor’un Başarılı oyuncusu Selçuk İnan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Golü göremedim ama Burak’ın gol sevincini gördüm. Bizim için önemli goldü. Burak’ı golünden dolayı kutluyorum. Burak’ın burnu kırılıyor, kafası kırılıyo

Selçuk: Kalbim öyle çarpıyordu ki...

Trabzonspor’un Başarılı oyuncusu Selçuk İnan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Golü göremedim ama Burak’ın gol sevincini gördüm. Bizim için önemli goldü. Burak’ı golünden dolayı kutluyorum. Burak’ın burnu kırılıyor, kafası kırılıyor ama golleri atmaya devam ediyor. O da bu duruma razı çok önemli goller atıyor. Karşılığını da alıyordur herhalde.

Bugün maçta çok zorlandık. Ne kadar kötü durumda olsa da Galatasaray büyük bir takım. Çok iyi mücadele ettiler. Maç iki takımın arasında gitti geldi. Onlar da kazanabilirdi. Galatasaray’ın 10 kişi kalması bizim son dakikalarda oyuna ağırlığımızı koymamızı sağladı. Kazandığımız için mutluyuz. Şampiyonluk hakkında bir şey söylemek için daha erken. Ligin bitmesine 6 maç daha var. Kalan maçları kazanırsak zaten şampiyonuz. Gerisi bizi ilgilendirmiyor. İnşallah şampiyon olacağız bu sene"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor